Viraal: deze spotgoedkope Wibra-spons zou wonderen verrichten

spons wibra

Hebben!

Ben jij ook zo gevoelig voor de nieuwste schoonmaakhacks? Dan wil je dit even lezen. Winkelketen Wibra verkoopt namelijk de Scrub Daddy spons, en het internet is er helemaal lyrisch over.

Clean-Tok

Dat de Wibra goed op de hoogte is van de Clean-Toks (schoonmaaktips op de app TikTok) is een ding wat zeker is. Zo heeft de winkel al een geheel assortiment van The Pink Stuff producten in hun winkel, en verkopen ze nu ook de – volgens het internet – magische Scrub Daddy spons. De sponzen zijn te koop voor € 3,49, zowel in de winkel als online. Zie hieronder een van de vele filmpjes die momenteel rondgaan op TikTok.

@cleaningthedirtiest Trying Scrub Daddy! Does It Work? #scrubdaddy #cleaning #cleaningmotivation #satisfyingcleaning #asmrcleaning #cleaningasmr #cleantok #cleantoks ? origineel geluid – Cleaning The Dirtiest

Functie

De spons werkt zo goed omdat hij zich compleet aanpast aan de temperaturen van het water waarmee je schoonmaakt. Daarnaast kan hij een stuk meer zeep opnemen en gaat hij langer mee dan de schuursponsjes die je bij de supermarkt koopt.

Hoewel je zou denken dat de sponzen van Scrub Daddy alleen deze vorm hebben omdat het er leuk uitziet, is dat zeker niet het geval. De smiley op de spons heeft namelijk zeker wel een handige functie. Door de smiley kun je je bestek makkelijker schoonmaken. Niet alleen de smiley heeft een belangrijke functie, ook de oppervlakte van de spons heeft dat. Hierdoor zou je supersnel viezigheid wegkrijgen, zonder krassen achter te laten. Daarnaast is de spons makkelijk schoon te maken met warm water, of je legt hem bovenin de vaatwasmachine!

Lees ook: Aha! Dit zijn de grootste energieslurpers in huis

Bron: fem-fem | Beeld: Pexels