Dit is het goedbewaarde Italiaanse geheim voor heerlijk geurende was

Je zult nooit meer zonder willen

Er zijn landen die goedbewaarde geheimen hebben voor dagelijkse bezigheden, die wij maar al te graag willen ontdekken. Italië is zo’n land. Ben je wel eens langs een waslijn in Italië gelopen en is je toen opgevallen hoe intens lekker dat rook? Die geur konden wij nooit evenaren met ons wasmiddel, tot nu!

Diana ontdekte het geheim van die lekker ruikende was en brengt het nu naar ons toe.

Het geheim ontrafelt

Het geheim achter die heerlijke geur is Le Essenza di Elda. Het was tot op heden niet verkrijgbaar in Nederland en Diane brengt het met haar website wasparfum.nl nu toch naar ons land. In zes heerlijke geuren met elk een unieke samenstelling zit er altijd een geur bij die bij jou past.

Voordeel boven wasverzachter

Het voordeel van wasparfum boven wasverzachter is dat het geen vettig laagje achterlaat op je was. Je kunt dus voortaan ook je handdoeken zo’n heerlijke geur meegeven. Stel je eens voor; je komt onder de douche vandaan en omringt jezelf dan met een fantastische geur. Wij zouden zo nog eens gaan douchen om die sensatie nog eens mee te maken.

Tips en Weetjes-test

Een fles wasparfum kost 22,50 euro en hiermee kun je tot wel 100 wasjes lekker laten ruiken. Uiteraard hebben wij het wasparfum ook zelf even getest en onze bevindingen zijn dat dit bij iedereen standaard in de kast zou moeten staan. Wij zijn nog nooit zo lekker onder onze lakens gaan liggen en de geuren die ons tegemoet kwamen toen we onze kastdeuren open deden zijn niet te evenaren.

Hoe werkt het?

De toepassing is heel simpel. Wasparfum voeg je toe aan je wasmiddel. Je vult het dopje van het flesje met de hoeveelheid wasparfum naar wens (maximaal 5 milliliter). De een houdt van een wat sterkere geur en de andere van een wat mildere geur. Je kunt het geheel aanpassen aan je eigen voorkeur. Vervolgens doe je het parfum in het laatje waar je normaal wasverzachter zou doen en je draait je was zoals je gewend bent. Je zult verstelt staan van de geur die je zult ruiken.

Ken jij iemand met een winkel die wasparfum graag onder de aandacht zou willen brengen? Ze zijn nog opzoek naar verkooppunten. Zo kunnen nog meer mensen dit Italiaanse geheim ontdekken.