Zo maak je een tas aan de binnenkant schoon zonder ‘m te wassen

tas schoonmaken binnenkant voor na

Zo maak je de voering van je tas simpel schoon

Het is een veelvoorkomend probleem van vrouwen: al die kruimels en viezigheid die zich na verloop van tijd in je tas nestelen. Hoe maak je dit nu schoon zonder je tas in de wasmachine te doen? Wij hebben de tip!

Ook al ga je heel voorzichtig met je spullen om, het is bijna niet te voorkomen dat vuil zich na verloop van tijd ophoopt in je tas.

Tas schoonmaken

Om dit te voorkomen zou je af en toe tussendoor je tas schoon kunnen maken met de stofzuiger maar hé, daar hebben wij ook niet altijd zin in. Zit de binnenkant van jouw tas ook onder de kruimels en vlekken? En begint hij een beetje muffig te ruiken? Geen nood, wij weten hoe je hem schoon kunt maken! Er komt geen wasmachine aan te pas! Lees snel verder op de volgende pagina.

tas schoonmaken binnenkant

Natuurlijk kun je sommige tassen best in de wasmachine stoppen, maar een tas wordt daar van de buitenkant niet echt mooier van. Wat je nodig hebt om een tas van de binnenkant schoon te maken is een plakroller en baking soda!

Dit moet je doen

Haal eerst alle dingen uit je tas die je wilt houden. Klop je tas daarna boven de prullenbak even uit zodat de ergste bende er uit is. Neem vervolgens de plakroller en ga daarmee door de binnenkant van je tas heen. Je zult zien dat het al een stuk schoner is daarna! Wil je het nog schoner hebben? Strooi dan baking soda in de tas en laat deze een nachtje staan. Zuig de volgende dag de baking soda op met een stofzuiger et voilà: een schone tas! Leuk detail: baking soda neutraliseert geurtjes, dus je tas zal ook weer lekker ruiken!

Lees ook: 10x waar je een spons nog meer voor kunt gebruiken

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: videostill, fotomontage