Zo verwijder je supermakkelijk een sticker zonder dure producten!

Je hebt er geen dure producten voor nodig!

Je hebt het vast weleens meegemaakt. Je heb ergens per ongeluk een sticker opgeplakt en hij wil er niet meer af, wat nu? Vaak krijg je ‘m er zelfs met eindeloos veel peuteren nog niet af en blijft er zo’n rottig wit stukje zitten. Superfrustrerend! Gelukkig zijn er wel manieren om toch nog van die stickers af te komen. Het mooie is: de spullen heb je al in huis!

  • Een gum: nu horen we je denken: een gum? Ja, een gum. De potloodgum kan je voor meer dingen gebruiken dan het uitwissen van foutieve schrijfsels en tekeningen. Je gebruikt ‘m op dezelfde manier als je normaal iets weg zou gummen en je zal zien dat ook de sticker weg gegumd zal worden.
  • Nagellakremover: ook nagellakremover heeft een gunstig effect als je een sticker wilt verwijderen. Doe wat remover op een watje of doekje en leg dit even een tijdje op de sticker. De remover zal in de sticker trekken en je veegt ‘m daarna zo weg!
  • Olie: welke olie je gebruikt maakt niet uit. Smeer de olie erop en laat het even intrekken. Je zal zien dat je de sticker daarna met gemak wegveegt, zonder dat hij van die witte strepen achter laat. Zo verwijder je die nare stickers op een hele simpele wijze!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gwoon | Beeld: Tonja’s Gatherings