Ai! Amerikaanse vrouw ziet superlijm aan voor haarlak 

superlijm haarlak

Het haar zit al meer dan een maand muurvast 

De Amerikaanse Tessica Brown maakte onlangs een pijnlijke vergissing: ze zag een bus superlijm aan voor haarlak. Het spul zit inmiddels muurvast in haar haren. Op social media deelt ze video’s waarin ze probeert de lijm te verwijderen. Helaas brachten eindeloze wasbeurten en zelfs een bezoek aan het ziekenhuis geen uitkomst. 

Geen haarlak maar lijm 

Tessica Brown wilde onlangs een nieuwe bus haarlak aanschaffen. Haar favoriete merk was op, daarom besloot ze een ander merk te proberen. Althans, dat dacht ze. In werkelijkheid had ze een enorm sterke lijmsoort gekocht van het merk Gorilla Glue. Die lijm wordt onder meer gebruikt om steen- en metaalsoorten aan elkaar te lijmen. Je kunt je dus indenken hoe sterk dit spul is. 

Haren muurvast 

De Amerikaanse vrouw ontdekte haar fout pas toen het al te laat was. In een TikTok-video, die inmiddels ruim 20 miljoen keer bekeken is, beschrijft ze haar fout. “Mijn haren zitten muurvast”, zegt Tessica. Ze vertelt ook dat ze al een maand probeert om de lijm uit haar kapsel te krijgen, in die tijd heeft ze haar haren al minstens vijftien keer tevergeefs gewassen. “Er is geen beweging in te krijgen”, vertelt ze gefrustreerd. 

@im_d_ollady

Stiff where????? Ma hair ??

? original sound – Tessica Brown

Eigen hashtag

Hoewel je zou denken dat iedereen medelijden heeft met Brown, zijn de reacties op het verhaal uiteenlopend. Veel mensen maken de vrouw belachelijk, maar ze krijgt gelukkig ook veel steun van mensen die zich haar radeloosheid aantrekken. Met de hashtag #gorillagluegirl verspreidt het verhaal van Tessica zich inmiddels als een lopend vuurtje op social media. Daarnaast heeft de vrouw een crowdfundingactie opgezet, waarbij ze al meer dan 10.000 dollar heeft opgehaald.

Urenlange behandeling 

Sinds de vrouw deze fout is begaan, plaatst ze verschillende video’s waarin ze op allerlei manieren probeert om het lijm uit haar haren te krijgen. Helaas heeft geen van die methodes effect gehad en ook met shampoo is er geen beweging in te krijgen. Daarom besloot Brown uiteindelijk maar naar het ziekenhuis te gaan. Daar kreeg ze een urenlang behandeling met aceton, maar dat bleek haar hoofdhuid juist te beschadigen. De vrouw kreeg het advies om thuis zelf verder te gaan met de behandeling, maar dat zou nog niks hebben opgeleverd. 

Reactie Gorilla Glue

Ook het bedrijf Gorilla Glue, dat de lijm produceert, heeft op social media gereageerd op het voorval. “We vinden het heel vervelend”, schrijven ze op Twitter. “We zijn blij om te zien dat ze behandeld wordt. Het is een unieke situatie, want dit product is niet bedoeld voor gebruik in haar.”

Lees ook: Huh! Blijkbaar gebruiken we het toiletblok al ons hele leven verkeerd

Bron: RTL Nieuws, TikTok, Twitter | Beeld: Videostills YouTube