Begrafenisondernemer ontslagen na selfie met overleden Maradona 

Op de foto stak hij ook nog eens twee duimen op

Een begrafenisondernemer is op staande voet ontslagen, nadat hij de kist van voetbalheld Diego Maradona had geopend om een selfie met hem te maken. Zijn baas heeft daar maar één woord voor: “Walgelijk”.

Selfie in handen van krant 

Een medewerker van de begrafenisonderneming die de uitvaart van de Argentijnse superster regelt, is – op zijn zachtst gezegd – een stapje te ver gegaan. Hij heeft de kist van de overleden Maradona geopend om een selfie met hem te nemen. De Britse krant The Mirror kreeg de foto in handen, maar besloot uit respect voor Maradona en zijn familie de foto niet op hun website te plaatsen. 

Eigenaar woedend  

De eigenaar van de begrafenisonderneming was woedend toen hij lucht kreeg van het voorval. Dat zijn medewerker ook nog eens twee duimen opstak op de foto, hielp niet echt mee. Hij is dan ook op staande voet ontslagen. “Walgelijk, echt walgelijk. Ik heb er geen andere woorden voor”, reageert de eigenaar. 

Een laatste groet 

De voetbalheld is donderdagmiddag (lokale tijd) tijdens een besloten plechtigheid begraven. Voor die tijd was er gelegenheid om Maradona een laatste groet te brengen bij het presidentiële paleis in Buenos Aires, waar duizenden Argentijnen op afkwamen. 

Lees ook: Moet je ook een vaccin halen als je al corona hebt gehad?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress