Coronavirus ontdekt bij crewleden The Voice Senior

coronavirus the voice senior

De opnames zijn tot nader order gestaakt

Twee crewleden van The Voice Senior zijn positief getest op het coronavirus. De geplande opnames van de talentenjacht gaan niet door. Alle crewleden, kandidaten, coaches en presentatoren worden uit voorzorg getest.

Finale uitgesteld

Slecht nieuws voor The Voice Senior, de populaire talentenjacht voor zangtalent boven de 60. Aanstaande dinsdag stond de semi-live finale van het programma gepland. “De finale wordt uitgesteld aangezien twee crewleden positief getest zijn op het coronavirus”, vertelt producent ITV in een statement. De GGD is bezig met een bron- en contactonderzoek.

Snel gehandeld

Bij de talentenjacht wordt een streng corona-protocol gevolgd. “Uit voorzorg worden alle crewleden, kandidaten, coaches en presentatoren getest”, aldus ITV. De finale wordt uitgesteld totdat de producent zeker weet dat de finale veilig en verantwoord opgenomen kan worden. RTL bevestigt dat het nieuwe seizoen van The Voice Senior uitgesteld moet worden: “ITV heeft snel gehandeld, daar zijn we blij mee. De finale wordt uitgesteld tot nader order”.

Lees ook: Leuk om te kijken: The Voice of Holland-auditie van Duncan

Bron: RTL Nieuws | Beeld: ANP Editorial Patrick Harderwijk