Leuk om te kijken: The Voice of Holland-auditie van Duncan

Heb jij zijn auditie destijds gezien?

Heel Nederland zat zaterdagavond aan de buis gekluisterd en zag dat Duncan Laurence er met de winst vandoor ging tijdens het Eurovisiesongfestival. De 25-jarige zanger heeft ervoor gezorgd dat Nederland na 44 jaar eindelijk weer als winnaar werd bekroond tijdens het muzikale festijn. Duncan heeft het gemaakt in Europa, maar zijn avontuur als zanger begon met zijn auditie bij The Voice of Holland.

Hij maakte direct indruk op zijn mentor Ilse DeLange. 

Coach

Duncan werd tijdens het Eurovisiesongfestival gesteund door vrienden en familie die met hem afreisden naar Tel Aviv. Ook zijn voormalige The Voice Of Holland-coach Ilse DeLange reisde met hem af naar Israël. Duncan deed mee aan het vijfde seizoen van The Voice Of Holland. Hij deed auditie met het nummer Sing van Ed Sheeran. Uiteindelijk wist Duncan het tot de halve finale van het zangprogramma te schoppen. Na The Voice of Holland bleef hij contact houden met Ilse. De Twentse zangeres droeg Duncan dan ook aan voor het Eurovisiesongfestival.

Auditie

Nadat bekend werd dat Duncan Nederland ging vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival, werd zijn auditie tig keer bekeken op YouTube. Ook na zijn winst wordt de video weer massaal bekeken. Wij hebben de video alvast voor je opgezocht.

Bekijk de auditie van de Arcade-zanger hieronder.

 

Lees ook: Duncan Laurence na winst Eurovisiesongfestival: ‘Ik kan het nog steeds niet geloven’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Voice of Holland | Beeld: Videostill TVoH