Oeh la la: deze sterrenbeelden zouden openstaan voor een open relatie

open relatie

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Voor veel mensen is een open relatie een ver-van-hun-bed-show. Bij andere stellen is het juist de sleutel tot een gelukkige relatie. De een zal dan ook sneller openstaan voor een open relatie dan de ander. Maar wist je dat het eigenlijk al in de sterren geschreven staat of het iets voor jou is? Deze sterrenbeelden zouden dan ook wel openstaan voor zo’n polygame relatie. 

Stier (21 april – 22 mei)

Dacht je dat Stier een vast en stabiel type is? Think again. In relaties is dit namelijk helemaal niet het geval. Stieren staan dan ook open voor een polygame relatie. Ze zijn ontzettend sensueel ingesteld en zouden het helemaal niet erg vinden om met meerdere mensen tegelijkertijd een romance te hebben.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn in een relatie vaak onzeker over de connectie met zijn of haar partner. Dit kan resulteren in verveling of zelfs grote twijfels of de relatie wel sterk genoeg is. Een open relatie past dan ook goed bij dit teken. Wanneer een Boogschutter met meerdere mensen tegelijkertijd een relatie heeft, weet diegene dat het bijna nooit saai is. Dit teken wil graag het beste van beide werelden, want een relatie zonder verveling past goed bij de Boogschutter.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Watermannen zijn ontzettend sociaal, ze begeven zich dan ook graag onder meerdere mensen. Dit teken houdt van gezelligheid en wil graag nieuwe mensen ontmoeten. De Waterman zou dan ook als een vis in het water voelen in een open relatie. Ze zijn altijd in voor een avontuur, en dat is een open relatie zeker. Watermannen kunnen goed omgaan met een nieuw of ander perspectief, waardoor een polygame relatie geen probleem zou zijn.

Lees ook: Dit is het aantrekkelijkste aan elk sterrenbeeld

Bron: Ze.nl | Beeld: Pexels