Familieleden laten jongetje aan rand klif bungelen voor het perfecte kiekje

zoontje klif

De familieleden lijken zich van geen kwaad bewust

Social mediakanalen lijken anno 2020 populairder dan ooit. Met de komst van TikTok en Instagram lijken we steeds meer over te hebben voor dat prachtige kiekje of dat perfecte filmpje. Een man in Peking leek er ook zo over te denken. Hij liet een jong kind aan een klif bungelen, zodat een familielid vervolgens de ideale foto kon schieten.

Perfecte foto

De man – vermoedelijk de vader van het jongetje – leek alles over te hebben voor de perfecte foto. Hij bracht waarschijnlijk met familieleden een bezoekje aan het toeristische Hongjing Road in Peking. Deze toeristische trekpleister is bekend geworden door de diepe afgronden en vele, indrukwekkende haarspeldbochten. Leuk om op de kiek te zetten, dus. Een man wilde zijn foto echter naar een hoger niveau tillen. Hij liet zijn zoon daarom aan de rand van een klif bungelen, om een ideale foto te schieten.

Onder vuur

Een omstander legde de actie van de man vast en deelde de video op social media. In het fragment is te zien dat de man aan de rand van de klif hurkt. Hij houdt de armen van zijn zoon stevig vast, terwijl het kind zich tegen de klif afzet met zijn voeten. Ondertussen maakt een andere man een foto van het kind. Een levensgevaarlijk tafereel, maar geen van de andere toeristen grijpt in. Volgens The Sun is het onduidelijk of de man gestraft wordt voor deze ondoordachte actie.

Lees ook: Juvat Westendorp gaat met een compleet nieuwe look door het leven

Bron: The Sun, Telegraaf | Beeld: Videostill