Juvat Westendorp gaat met een compleet nieuwe look door het leven

Juvat Westendorp

De acteur liet voor het eerst in zestien jaar een schaar in zijn lange lokken zetten

Als acteur kennen wij Juvat Westendorp niet anders dan met zijn lange, donkere lokken. De 31-jarige danser ging maar liefst zestien jaar met hetzelfde kapsel door het leven. Het lijkt er echter op dat Juvat het tijd vond voor wat nieuws. Op Instagram deelt de Onze Jongens-acteur dat hij zich een nieuw kapsel liet aanmeten.

‘Even de puntjes knippen’

Juvat heeft zijn lange lokken vaarwel gekust. De acteur plaatste gisteren een video op Instagram waarop te zien is dat pianist Wibi Soerjadi de puntjes van Juvats haar mag knippen. De pianist knipt echter veel meer van Juvats haar af. Instagramvolgers van Wibi en Juvat vragen zich in de eerste instantie af of het haar dat wordt afgeknipt wel echt is. Zo meent een aantal volgers dat de staart die Wibi afknipt nep is.

Vaarwel lange lokken

Niet blijkt minder waar, want Juvat heeft toch echt afscheid genomen van zijn lange haar. Zo deelt de acteur een kiekje van zijn nieuwe hairdo op Instagram. “Kom maar door met de grapjes. Het heeft zestien jaar geduurd, maar het is zover! New hair, new me!”, schrijft de acteur in de caption. Van collega’s Barbara Sloesen en Stijn Fransen krijgt Juvat meteen het compliment dat zijn nieuwe look hem goed staat.

Filmrol

Het lijkt erop dat Juvat zijn haar afknipte voor een nieuwe filmrol die hij in de wacht sleepte. Zo vervolgt de acteur: “Komt trouwens wel goed uit, want vanaf deze week speel ik ook weer een nieuwe rol in een speelfilm.” Helaas vertelt de 31-jarige danser nog niet in welke film hij speelt. “Welke dat is, laat ik nog even in het midden.”

Lees ook: Lekker loeren: Jelka van Houten deelt leuke jeugdfoto

Bron: Instagram Juvat Westendorp | Beeld: ANP, HCA – Martin van Os