Holly Mae Brood over haar rol als Patty Brard: ‘Vind het heel bijzonder’

Holly Mae Patty brard

‘Volgend jaar op Videoland’, aldus Holly

Holly Mae Brood is écht van alle markten thuis. Zo is ze actrice, kan ze ook nog eens hartstikke goed zingen én dansen en kan ze presenteren als geen ander. Maar in de huid van iemand anders kruipen voor een rol? Dat lijkt de dame in kwestie ook te kunnen. Want wat blijkt? Holly gaat niemand minder dan Patty Brard spelen in een serie over het leven van de diva.

Dramaserie

RTL heeft laten weten dat er een dramaserie over het leven van Patty Brard in de maak is. Regisseur Will Koopman zal de serie voor Videoland gaan maken en het is ook al bekend wie in de huid van Patty zal kruipen. En dat zijn twee actrices! Holly Mae Brood én Eva van de Wijdeven gaan Patty spelen in verschillende levensfases.

Holly Mae heeft erg veel zin om zich te verdiepen in het leven van Patty, zo schrijft ze op Instagram. “Anderhalf jaar geleden ging ik koffie drinken bij de lieve regisseuse Will Koopman en vertelde ze over deze dramaserie”, vertelt Holly.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ? Holly Mae Brood ? (@hollybrood)

Turbulente jaren

“Ik vind het heel bijzonder de jongere turbulente jaren van Patty te mogen spelen. Een ster met zoveel optredens en een énorme carrière waar vooral zoveel mensen nog niet van weten. Een vrouw van zoveel diepe dalen maar staat er altijd weer. Zoals Will Koopman zegt, iemand die een voorloper is op de vrouwenemancipatie. Vallen en opstaan, en je bent er nog steeds. Op jou Pat! Volgend jaar op Videoland”, aldus Holly. Wij zijn mega benieuwd!

,

Lees ook: De vlees-McKroket keert terug op het menu van McDonald’s

Bron: Grazia, RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld