Johnny de Mol na zomer ook nog niet terug als presentator HLF8

Johnny de Mol

‘Ik kan er niet meer tegen, ik word er gek van’

De welbekende talkshow HLF8 keert na de zomer weer terug op de televisie, alleen wel nog steeds zonder presentator Johnny de Mol. Dit heeft producent Talpa afgelopen vrijdag bekendgemaakt. De Mol wacht het proces af dat tegen hem loopt voordat hij zijn comeback maakt. 

Aangifte

Johnny de Mol legde drie maanden geleden zijn werkzaamheden als presentator van zijn talkshow HLF8 neer. De reden voor zijn vertrek waren de beschuldigingen van wangedrag aan zijn adres. Zijn ex-vriendin Shima Kaes deed aangifte van zware mishandelingen en poging tot doodslag. Daarnaast deed nog iemand anders anoniem aangifte van misbruik tegen de Mol.

Hart luchten

De Mol vertelde aan tafeldame Catherine Keyl waarom hij zijn werk bij HLF8 tijdelijk stopzette. Keyl vertelde aan Weekend dat de Mol zijn hart destijds tegen haar luchtte na zijn laatste uitzending. “Ik kan er niet meer tegen, ik word er gek van”, had de Mol tegen haar gezegd.

Hélène Hendriks en Leonie ter Braak

Vanaf maandag 29 augustus start het nieuwe seizoen van HLF8 op SBS6. Op de maandag, dinsdag en woensdag zal Hélène Hendriks de rol als presentatrice op zich nemen en van donderdag tot vrijdag zal Leonie ter Braak dit doen. Vorige maand maakte Hendriks bekend dat de Mol na de zomer weer terug zou keren als presentator. Zij ging er namelijk vanuit dat het verhoor dan al zou zijn geweest. Ook hintte de Mol zelf al op een mogelijke terugkeer. Echter sprak tv-recensente Angela de jong uit dat de presentator pas terug moest keren als de rechtszaak achter de rug was en het OM besloten had dat er geen vervolging zou komen.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Piet over Ted: ‘Ze heeft geen man nodig’

Bron: Metronieuws | Beeld: Brunopress