Kat gaat viraal op TikTok met kookfilmpjes

De chef-kat is de nieuwe chef-kok

TikTok-gebruikers weten ons elke dag wel te verrassen met een origineel filmpje of een handige lifehack. Dit keer stal een influencer echter niet de show, maar een kat! Het account That Little Puff plaatst elke dag een kookvideo waarin te zien is dat een kat het gerecht klaarmaakt.

Gek op katten

Dat we met z’n allen dol zijn op katten, is inmiddels wel duidelijk. Zo schieten de leuke kattenfilmpjes als paddenstoelen uit de grond en is elke stad wel voorzien van een heus kattencafé. Ook TikTok is populairder dan ooit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle receptenfilmpjes waarmee we plat worden gegooid op social media. De bedenker achter het TikTok-account That Little Puff zag daardoor vast een gat in de markt. Zo combineerde degene bovengenoemde factoren en zette een TikTok-account op touw waarin een kat heerlijke gerechten bereidt.

Chef-kat

Ovenschotels, taartjes en drankjes: niks lijkt de kat te gek te zijn. Voor een ingewikkelde steak draait de kat z’n hand… euhm poot, niet om. Daarnaast is de kat ook nog eens leuk om naar te kijken. Geen wonder dat het dier dan ook viraal gaat op TikTok. Inmiddels heeft het beestje al meer dan 4,3 miljoen likes in de wacht gesleept en heeft het account bijna een half miljoen volgers.

Bekijk hieronder een paar van zijn populairste filmpjes.

@thatlittlepuff

Taking it to the next level ?? making Tom Yum Soup today, so good! #fyp #thatlittlepuff #meowchef #catsoftiktok #summervlog #GreentoPurple

? ?? – thatlittlepuff

@thatlittlepuff

Chief is making me some steak today. Yum!!! ??? #thatlittlepuff #meowchef #catsoftiktok #fyp #SummerVlog #summerdrink

? ?? – thatlittlepuff

@thatlittlepuff

You gana love this ?? #TikTokTaughtMe #fyp #MagicMoment #thatlittlepuff #meowchef #foodreview #catsoftiktok

? ?? – thatlittlepuff

Lees ook: Monique Westenberg over herkenbare foto’s van zoontje delen op social media

Bron: That Little Puf | Beeld: Videostill