KZK-kijkers stomverbaasd over lange eisenlijst van deelnemend stel

Kopen Zonder Kijken

‘De wensenlijst (lees eisenlijst) is echt bescheiden’, aldus een kijker

Afgelopen maandag was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken. Dit keer was het aan Alisha en Noud om blind een huis te kopen. Echter, waren kijkers stomverbaasd tijdens de aflevering. Het stel had namelijk geen wensenlijst, maar eerder een ‘eisenlijst’. 

Eindhoven of Tilburg

Alisha en Noud stonden meteen al voor een grote uitdaging tijdens hun deelname aan het programma. Zo wilde Alisha het liefst vertoeven in Eindhoven, en zag Noud het al helemaal voor zich in Tilburg. Ook makelaar Alex vond het een uitdaging, want: wie ga je blij maken?

“Het is best wel lastig om samen een huis te zoeken als de een voorkeur heeft voor Tilburg en de ander voor Eindhoven.” Ook presentator Martijn Krabbé vindt het een lastige klus. Wanneer hij Alisha dan ook vraagt of ze Eindhoven zou willen verlaten, is het meteen ‘nee’. Maar waar Alisha Eindhoven op nummer een zet, geldt dat voor Noud voor Tilburg. “Ik heb eigenlijk alles in Tilburg”, aldus Noud.

Eisenlijst

Toch gaat het team van Martijn Krabbé de uitdaging aan. Maar wanneer ze op bezoek gaan bij het stel, is het niet alleen de plek waar ze hun voorkeur voor hebben. Zo hebben ze ook een hele eisenlijst voor hun woning. Ze willen het liefst een sfeervolle straat én een woning van minimaal 120 vierkante meter. “Ruimte, luxe en locatie zijn de drie belangrijkste factoren voor de prijs van een woning”, aldus Alex. Hiermee probeert hij duidelijk te maken dat hun eisen ook een prijskaartje hebben.

Stomverbaasd

Toch zijn het vooral de kijkers die stomverbaasd zijn over de eisenlijst van het stel. “De wensenlijst (lees eisenlijst) is echt bescheiden! 83 kamers, 3000 m2, ruime tuin, rustig gelegen in het bruisende centrum, indoor gym en als het kan een verwarmd zwembad, maar dat is geen must hoor #kzk #kopenzonderkijken”, grapt een kijker op X. Een ander schrijft: “Dit jonge stel heeft in het Casino de jackpot gewonnen #kopenzonderkijken”

Lees ook: Janneke Jellies schrok van de negatieve reacties op hun emigratie naar Spanje

Bron: Metro Nieuws, Shownieuws | Beeld: X, Kopen Zonder Kijken

Array