Manuëla Kemp raakt gewond bij bizar ongeluk op fietspad

De presentatrice is slachtoffer geworden van een veelpleger die de Hilversumse fietspaden teistert

Manuëla Kemp (57) is donderdag gewond geraakt aan haar nek en kin. Dat gebeurde bij een bizar ongeluk op het fietspad, toen de zangeres en NPO-corryfee naar huis reed op haar scooter. Helaas is ze niet de eerste die dit overkomt, volgens de politie zijn er al veel meer slachtoffers gemeld. 

Gespannen draad

Zangeres, presentatrice en NPO-corryfee Manuëla Kemp reed donderdagavond na een uitzending op het Mediapark in Hilversum naar huis op haar scooter. Op het fietspad werd de zangeres geraakt door een draad die over het fietspad was gespannen. Hierbij raakte Kemp ernstig gewond aan haar nek en kin.

Aangifte

Toen de presentatrice aangifte wilde doen, wist de politie te vertellen dat het om een veelpleger gaat die de Hilversumse fietspaden al langer teistert. Manuëla is dusdanig gewond geraakt dat zij maandagavond de presentatie van het programma De MAX! aan zich voorbij moest laten gaan. “Het is niet verstandig voor haar om nu te presenteren. Zij heeft er veel last van gehad”, aldus co-host Henkjan Smits.

Meer slachtoffers

Vrijdag vertelde Manuëla in de uitzending dat ze aangifte had gedaan. De politie vertelde de 57-jarige blondine dat er al een groot aantal slachtoffers was gemeld. “Er was een onzichtbare draad over het fietspad gespannen die recht in mijn nek kwam,” vertelt de presentatrice. “Ik ben heel ernstig gevallen. Er loopt blijkbaar iemand in Hilversum rond die het leuk vindt om dit soort draadjes over fietspaden te spannen.”

Lees ook: Gordon heeft corona: opnames 100 Jaar Jong stilgelegd

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress