Gordon heeft corona: opnames 100 Jaar Jong stilgelegd

gordon corona

De zanger zit thuis in quarantaine

Zanger en presentator Gordon (52) is positief getest op het coronavirus, dat meldt een woordvoerder van SBS6. De presentator was druk bezig met de opnames van het programma 100 Jaar Jong, maar die zijn nu stilgelegd. 

Positief getest

Gordon zat middenin de opnames van het programma 100 Jaar Jong toen het virus werd ontdekt. Voor aanvang van de opnames worden alle medewerkers uit voorzorg getest op corona. “Ondanks dat Gordon geen klachten vertoonde, bleek zijn uitslag afgelopen week helaas positief”, laat een woordvoerder van SBS6 aan Shownieuws weten. De woordvoerder weet ook te vertellen dat het momenteel goed gaat met Gordon en dat hij nog steeds geen klachten vertoont. De zanger zit thuis in quarantaine.

Zekere voor het onzekere

“Voor de producties van onze programma’s worden de RIVM-richtlijnen en die van het actuele Protocol Audiovisuele sector strikt opgevolgd. In sommige gevallen, zoals voor het programma 100 Jaar Jong, gaan wij verder dan het protocol en testen voorafgaand aan de opnames op Covid-19″, aldus de woordvoerder. Begin vorige maand liet Gordon zich ook al testen op het virus. “Covid-19-test voor ik weer ga draaien met de oudjes!”, schreef de zanger destijds bij een video op Instagram. De 52-jarige zanger wilde daarmee het zekere voor het onzekere nemen: “Want ik ga weer draaien voor 100 Jaar Jong.”

Lees ook: Even loeren: Gordon geeft kijkje in zijn miljoenenvilla

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress Patrick van Emst

Array