Dit is wat Maxime Meiland met Chateau Meiland verdient

Daar zouden wij ook spontaan van gaan wijnen, wijnen, wijnen

Het gaat Maxime Meiland momenteel behoorlijk voor de wind. Zij en vriend Leroy Molkenboer verwachten samen een kindje en de tortelduifjes kochten ook onlangs een huis. En zoals menig huisbezitter en ouder wel weet kosten beiden behoorlijk veel geld. Wij waarom daarom stiekem wel benieuwd hoeveel dat nu schuift, een aflevering van Chateau Meiland opnemen.

Bedrag per aflevering

Niet alleen wij waren hier nieuwsgierig naar, ook Fem Fem was benieuwd naar het salaris van de Meilandjes en deed research. En wat blijkt? Met de opnames van Chateau Meiland zitten de Meilandjes er zeker warm bij. Zo zou de familie 50.000 euro per aflevering verdienen. Zo meid, da’s zeker goed!

Eén heel seizoen

Het is natuurlijk het bedrag dat de familie moet splitten, maar dan nog blijft er zeker geen luttel getalletje over. De Meilandjes zijn twee keer per week op tv te zien en dat komt erop neer dat ze meerdere tonnen binnen harken met hun capriolen. Want reken maar uit: 12 afleveringen x 50.000 is 600.000!

Andere inkomsten

Hoe groot het deel is dat Maxime krijgt, weten we niet precies, maar we kunnen er dus wel vanuit gaan dat de blondine een bedrag met meerdere nullen op haar bankrekening heeft staan. En daarnaast heeft ze ook nog haar eigen kledinglijn Monchiel én een groot bereik op Instagram. Hoewel we vermoeden dat ze aan eerstgenoemde niet heel veel overhoudt (want dat bleek geen groot succes na de AliExpress-rell), denken we dat ze met Instagram een leuk zakcentje verdient.

Lees ook: Babynieuws! Maxime Meiland zwanger van tweede kindje 

Bron: Fem Fem | Beeld: Videostill