Pech voor René Karst: opnieuw slachtoffer van een autobrand

Rene karst

Voor het huis van de volkszanger zijn twee auto’s afgebrand 

Voor René Karst is 2020 een regelrecht rampjaar. Afgelopen nacht zijn er voor de tweede keer dit jaar auto’s in vlammen op gegaan voor zijn woning. 

Twee auto’s afgebrand

2020 is, op zijn zachtst gezegd, niet het beste jaar ooit voor René Karst. De Drentse volkszanger – bekend van de hit Liever te dik in de kist en Atje voor de sfeer – is afgelopen nacht opnieuw slachtoffer geworden van een autobrand. Voor zijn huis in Hoogeveen zijn twee auto’s afgebrand. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Schade aan huis

Een deel van het huis heeft schade opgelopen vanwege de brand. In dat gedeelte heeft de vrouw van René heeft een pedicurepraktijk aan huis. Vanwege de schade is de praktijk in ieder geval deze week gesloten. Op Facebook deelde zij een foto van de ravage voor het huis.

Niet de eerste keer

Het is helaas niet de eerste keer dat er een auto in vlammen op gaat bij de volkszanger. Begin dit jaar brandde er ook een auto af, vermoedelijk door brandstichting. Karst riep destijds mensen op zich te melden als ze iets hebben gezien. Tot op heden is de zaak nog niet opgelost.

Lees ook: Gouden Koets volgend jaar niet op Prinsjesdag, maar in museum te zien

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress EM-Press Patrick van Emst