Yes! Sky Radio gaat eerder kerstmuziek draaien vanwege corona

sky radio kerstmuziek

Liefhebbers van kerstmuziek kunnen vanaf vandaag hun hart ophalen 

Ben jij de dagen al aan het aftellen tot kerst? Dan weet jij dat het nog 87 dagen duurt voordat het zover is. Voor iedereen die niet kan wachten, gaat Sky Radio vanaf nu al kerstmuziek draaien. Zo kun je alvast helemaal in de kerstsferen komen!

The Christmas Station

Kun je geen genoeg krijgen van Last Christmas, Jingle Bell Rock en All I Want for Christmas is You? Dan kun je vanaf vandaag terecht bij Sky Radio. De radiozender start dinsdag namelijk alweer met The Christmas Station. Dat de zender in de kerstperiode veel kerstmuziek draait, is bekend. Maar dit jaar is Sky eerder dan ooit begonnen.

Meer behoefte

Normaal gesproken klinken de eerste kerstklanken ‘pas’ in oktober bij Sky Radio. De zender speelt hiermee naar eigen zeggen in op de behoefte van ‘het gezellige samengevoel’ dat kerst met zich meebrengt. Sky heeft zelf onderzoek gedaan en daaruit kwam naar voren dat er dit jaar meer behoefte is aan kerstklanken: “Door de coronacrisis en de daarbij komende social distancing, lijkt hier meer behoefte aan te zijn.”

Extra uitpakken

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat een derde van de Nederlanders door de crisis extra zin heeft in kerst. Een kwart is zelfs van plan om extra uit te pakken! Voor kerstmuziek op de radio moeten we overigens nog wel even geduld hebben. Die kerstnummers zijn traditiegetrouw vanaf eind november te horen. Dankzij de vele kerstmuziek is Sky Radio jaarlijks een van de best beluisterde zenders aan het einde van het jaar.

Lees ook: Mooi op tijd: Jochem Myjer wenst volgers alvast een fijne kerst

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Pexels