Mooi op tijd: Jochem Myjer wenst volgers alvast een fijne kerst

 

‘Ik was bijna vergeten dat het alweer zover was!’

Na een bezoekje aan de supermarkt vond cabaretier Jochem Myjer het hoognodig tijd om zijn volgers alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar te wensen. De grappenmaker ontdekte dat er alweer kruidnoten in de supermarkt liggen. Reden genoeg om zijn volgers het allerbeste te wensen op Instagram. 

Sinterklaas in de supermarkt 

Jochem Myjer keek even gek op toen hij dit weekend in de plaatselijke supermarkt liep. De grappenmaker ontdekte dat er in augustus alweer kruidnoten in de winkel lagen. Reden genoeg om een selfie voor het schap met kruidnoten op Instagram te plaatsen. “Fijn dat mijn buurtsuper mij waarschuwt dat het al bijna Sinterklaas is!” grapt Jochem bij het kiekje, waarop hij nogal geschrokken kijkt. “Ik was bijna vergeten dat het alweer zover was!”

Fijne kerst

Toen het tijdsbesef een beetje geland was bij Jochem, vond hij het tijd om zijn volgers alvast fijne feestdagen te wensen. “Dan wens ik alvast ook iedereen een fijne kerst en een geweldig 2021!!” De cabaretier kan rekenen op een hoop reacties van fans die de humor er wel van inzien. “Ik snap de winkels wel. Iedereen wil gewoon zo snel mogelijk afscheid nemen van 2020,” zegt een volger. “Gelukkig zijn ze op tijd,” zegt iemand anders. Collega Richard Groenendijk doet nog even een suggestie: “En vergeet Pasen niet”. De tijd vliegt immers. 

Lees ook: Buongiorno: Jochem Myjer stapt slaapdronken verkeerde camper binnen

Bron: Instagram Jochem Myjer | Beeld: Videostill