Yes! Tweede live-action film van The Lion King is in de maak

Wie kan hier ook niet op wachten?

Disney-liefhebbers kunnen hun hart ophalen! Er komt namelijk een tweede live-action film van The Lion King, dat meldt Variety. 

Live-action

The Lion King is een gigantisch succes. De animatiefilm is natuurlijk een echte klassieker, maar ook de live-action versie die vorig jaar verscheen viel in de smaak. Daarom vindt Disney het nu tijd voor een sequel. Die kwam er bij de animatieversie ook al, en ook de live-action versie komt nu dus met een vervolg.

Oscar-regisseur

Regisseur Barry Jenkins staat aan het roer van de tweede film. De regisseur kreeg faam met zijn werk voor de met Oscar-bekroonde films Moonlight en If Beale Street Could Talk. “Ik hielp mijn zusjes met de opvoeding van mijn neefjes en ben dus echt opgegroeid met deze personages”, vertelt hij aan Variety

Stemacteurs

De eerste live-action film van The Lion King viel niet alleen in de smaak bij de kijkers, ook voor Disney was het een groot succes. De film heeft behoorlijk wat geld gegenereerd, zo’n 1,5 miljard dollar. Of Donald Glover, Beyoncé, Seth Rogen en de rest van de stemacteurs van de eerste film ook weer terugkeren, is nog niet bekend.

Lees ook: Dit detail in The Lion King was je waarschijnlijk niet opgevallen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill