Zo zet je alle generaties op een creatieve manier op de foto!

generaties creatieve foto

Van je familie moet je het hebben

Wie kent dat niet? Fotoalbums van vroeger bekijken om je te vergapen aan hoe alles vroeger ook alweer was. Hoe zagen je ouders er ook alweer uit op hun bruiloft of toen ze net zo oud waren als jij? Hadden zij toen van die brillen met maffe jampot-glazen? Waren ze typische hippies? Wat zag je er eigenlijk leuk uit toen je drie jaar was! En wat was het leven misschien nog mooi en onbezorgd ten opzichte van nu, of juist helemaal andersom.

Zoveel mensen, zoveel verschillen! Het blijft leuk om je te verdiepen in het verleden. Ze zeggen niet voor niets dat je het heden niet kent als je het verleden niet hebt. Geldt dat niet ook voor je familie?

Alle generaties op de foto

Zou het daarom niet leuk zijn om gewoon eens een keer alle generaties van de familie op de foto te zetten? Dit simpele idee is dan echt iets voor jou! Wat moet je doen? Maak een foto van de oudste generatie van je familie, bijvoorbeeld van je vader of van je moeder, of juist van je opa en je oma als je je die nog hebt en laat die weer een foto vasthouden van de generatie daaronder en diegene houdt weer een foto vast van degene daaronder. Het resultaat is een prachtige reis door de generaties heen. Zo maak je bovendien foto’s die uitnodigen om ernaar te blijven kijken. We hebben een aantal ontzettend leuke voorbeelden voor je verzameld om je te inspireren.

Generaties

Generaties 2

Generaties 3

Generaties 4

Generaties 5

Lees ook: 5x de schattigste voor-en-na-foto’s van dieren die samen zijn opgegroeid

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!  

Beeld: Pixabay