Doe het zelf! Zo maak je zelf een geweldig mooie keuken voor je zoon of dochtertje om in te spelen!

Een keuken van karton

Een prachtige doe-het-zelf keuken van karton

We weten allemaal dat de liefde van een moeder geen grenzen kent en dat een moeder alles zal doen voor haar familie en kinderen. Dat geldt ook voor Rodessa Villanueva-Reyes uit de Filipijnen. Ze deelde haar doe-het-zelf project op Facebook en dat kreeg behoorlijk wat likes en commentaar van andere ouders. Met een paar kartonnen dozen, kun jij hetzelfde!

Omdat haar dochtertje gek is op spelen in de keuken besloot de vindingrijke en getalenteerde moeder om de oude dozen, die ze had verzameld van vrienden, te veranderen in een kleine eetkeuken die geschikt is voor een toekomstige chef.

Rodessa en haar man startten het project door dozen neer te zetten in de vorm van de keuken en gebruikten toen een marker om te markeren waar ze plek wilde maken voor de deuren en voor de oven. Vervolgens sneed ze lakens van vinyl stickers om de buitenkant van de dozen makkelijk te kunnen beplakken. Om het restaurantgevoel compleet te maken, maakte ze een handgemaakt “Audrey’s Café en Restaurant” logo en ze voegde keukenspeelgoed toe wat ze al hadden voor extra plezier. Het eindresultaat is niet alleen realistisch, maar ook ontzettend schattig!

Een keuken van karton 2

Bekijk de andere foto’s op de volgende pagina!


Pagina 1/3