Dankzij deze geniale truc met kokend water kun je dit voor je auto doen

Dit scheelt je weer heel wat kosten bij een autoschadebedrijf!

Een aanrijding met de auto is heel vervelend voor alle betrokkenen. In de eerste plaats is het natuurlijk eng, ook al is het maar een kleine botsing. Je weet immers nooit wat er kan gebeuren. In de tweede plaats kost het ook gewoon geld. Een flinke deuk in je auto laten repareren kan ervoor zorgen dat je zo een paar honderd euro lichter bent. De meesten hebben geen idee wat het zou moeten kosten, waardoor autobedrijven je zo een poot uit kunnen draaien! Je komt voor een deukje en dan kan dit en dat meteen ook nog wel even opgekalefaterd worden. Terwijl je daar helemaal niet om hebt gevraagd… Het leven is al duur genoeg.

Gelukkig hebben wij een manier gevonden om die hinderlijke deuk uit je auto te krijgen en het kost je helemaal geen cent! Kijk op de volgende pagina voor de geniale truc.

Deuk in de auto

Een deuk in je auto is gewoon zelf te repareren met alleen een waterkoker en een toiletontstopper! Hoe ga je te werk? Simpel, giet je waterkoker vol en breng het water aan de kook. Zodra het water gekookt is neem je het mee naar je auto en schenk je het over de deuk heen en op het gebied daaromheen. Doe wel voorzichtig, het water is natuurlijk gloeiend heet! Vervolgens pak je de toiletontstopper. Zet de plopper rondom de deuk en trek de plopper rustig naar je toe. Doe dit een aantal keer rustig achter elkaar en werk naar de deuk toe.  Na een paar minute voorzichtig te werk gaan is de deuk als sneeuw voor de zon verschenen! Het ziet eruit alsof er nooit een deuk in je auto heeft gezeten.

Kijk onderstaand filmpje voor de super makkelijke instructies! Niet vergeten te delen, je bespaart je vrienden handenvol geld!

Lees ook: Zo verwijder je vogelpoep van je auto zonder krassen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: YouTube | Beeld: Videostill, YouTube