Iedereen kent ‘m wel: dit krukje van Ikea! Moet je zien wat je er allemaal mee kan!

krukje

Jij hebt ‘m vast ook in huis: het Bekvam-krukje van Ikea!

Bijna iedereen heeft er wel een in huis staan, in de badkamer, garage of in de keuken: het Bekvam-krukje van Ikea. Het krukje kost nog geen 18 euro en je kan ‘m voor van alles en nog wat gebruiken. Maar hij ziet er wel een beetje saai en ongeïnspireerd uit en wij zijn dan ook snel geneigd hem wat weg te moffelen.

Maar wist je dat je met een paar kleine aanpassingen en een beetje creativiteit iets heel nieuws en moois van het Bekvam-krukje kan maken? Bekijk deze voorbeelden maar eens!

 1. Een tv-tafeltje voor kinderen: met een likje verf wordt het een schattig tafeltje waar je je kind even aan kan zetten als je met het huishouden bezig bent.
  1
 2. Een nachtkastje: verf het krukje wit, of een andere rustige kleur en je hebt een prachtig nachtkastje met ruimte voor een lampje, boeken en een glas water.
  2
 3. Een extra stoeltje voor als er gasten komen: het is handig onder de tafel weg te schuiven en je tovert zo een aantal extra stoeltjes tevoorschijn!
  3
 4. Een tv-kast: twee Bekvam-krukjes, twee lange werkbladen en een beetje improvisatievermogen en je hebt een prachtig tvmeubel!
  4
 5. Een boekenkastje: een paar Bekvam-krukjes en een likje verf zorgen voor een prachtig zelfgemaakt boekenkastje voor een fractie van de prijs van een ‘echte’!
  5

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Good Housekeeping | Beeld ter illustratie