Zo vul je die nare lege plek die de kerstboom achterlaat heel leuk op!

kerstboom

Zo fleur je die kale plek heel makkelijk op!

Het is vandaag blue monday, wat inhoudt dat dit de meest deprimerende dag is van het jaar. Niet zo gek dus dat die lege plek waar de kerstboom stond je vandaag meer stoort dan andere dagen. Wij gaan met de tips in dit artikel zorgen dat jij je nooit meer hoeft te storen aan een lege plek. Je vult ‘m gewoon lekker op met iets leuks!

Daar knapt je huis ook nog van op.

Plant
De makkelijkste manier om dat gapende gat op te vullen is een mooie nieuwe plant te kopen. Bloemenbureau Holland helpt je een handje bij de zoektocht naar de perfecte plant. Op hun website is namelijk een quiz te vinden, waardoor jij precies weet welke plant jij neer moet zetten.

Lamp
Als je geen zin hebt in groen in je huis, kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor een ander groot voorwerp. Denk hierbij eens aan een mooie grote lamp. Dit zal een ware eyecatcher zijn en jij herinnert je binnen de kortste keren niet meer dat daar ooit een kerstboom gestaan heeft.

Foto’s
Tot slot kun je er ook een herinneringsplek van maken. Print wat leuke foto’s uit en stop ze in lijstjes. Je zult zien dat het die plek heel erg opvrolijkt en bovendien dat jij vrolijk wordt door naar die plek te kijken! Geen post-holiday blues voor jou dit jaar!

Lees ook: Moeite om je kamerplanten in leven te houden deze winter? Met déze tips lukt dat wel!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: elle | Beeld: pxhere, fotomontage