Met dit product van de Action creëer je je eigen thuisbioscoop

thuisbioscoop

Hebben!

Veel van ons vinden het fijn om af een toe een bioscoopje te pakken. Dit geeft net even een ander gevoel dan wanneer je thuis op de bank een filmpje opzet. Maar wat als je dat bioscoopgevoel naar je eigen woon- of slaapkamer kunt brengen? Met deze beamer van de Action komt die droom wel erg dichtbij. En het kost je echt geen fortuin!

Thuisbioscoop

Misschien heb je er als kind wel eens van gedroomd: een eigen thuisbioscoop. Die unieke ervaring in je woonkamer komt nu wel erg dichtbij, want Action heeft een betaalbare beamer op de markt gebracht.  Hiermee creëer je gemakkelijk je eigen thuisbioscoop. Om te beginnen heb je een lichte muur in huis nodig om op te projecteren. Hier richt je de beamer van de Action op, die je gemakkelijk online kunt bestellen. Je kunt de beelden projecteren tot wel 3,3 meter diagonaal in grootte. Vervolgens rest alleen de popcorn nog.

Beamer van de Action

Je bemachtigt de beamer van Action voor de betaalbare prijs van €99,-. Hij wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HMBI-kabel van 1,5 meter. Hiermee kun je dus zeker uit de voeten, Je kunt ervoor kiezen om het geluid van de film en series af te spelen op de ingebouwde speakers in de beamer, maar je kunt ook je externe boxen ermee aansluiten. Met die laatste manier creëer je natuurlijk de ultieme bioscoopervaring. Wie nodig je uit om een filmpje te pakken bij jou thuis?

Lees ook: Week zonder vlees: 5 tips voor smaakvolle vegetarische gerechten

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels