Deze steentjes van de Action kosten maar 3 euro en kijk wat je ermee kunt doen!

steentjes

Voor de enthousiaste doe-het-zelver

Wie een ruimte in zijn huis wil opknappen weet het wel: het kost handenvol geld om een ruimte te verbouwen. Gelukkig kun je je huis heel gemakkelijk een kleine make-over geven met maar een paar kleine veranderingen! 

Neem nu deze glazen steentjes van slechts drie euro. Het resultaat is fantastisch!

Budget

Dat een renovatie niet per se hartstikke duur hoeft te zijn, bewijst blogger Toni van de DIY-website Small Home Soul, die samen met andere interieurbloggers de uitdaging aanging om de badkamer te renoveren met een budget van honderd dollar. Ze wilde haar hele badkamer opknappen, dus dat was nogal een hele uitdaging. Dit is hoe de kleine badkamer er van tevoren uitzag:

badkamer voor

Glazen decoratiesteentjes

Om de hele look van de badkamer te veranderen schilderde ze de badkamerkastjes in een prachtige kleur blauw. Het kastje boven het toilet kreeg een chique, witte kleur. Maar om het kastje iets op te leuken, besloot Toni om glazen decoratiesteentjes te kopen en hiermee de achterwand van het kale kastje te decoreren. De decoratiesteentjes zijn voor slechts drie euro verkrijgbaar bij de Action. Mochten ze daar niet meer voorradig zijn, dan heeft de Praxis nog heel veel soorten in het assortiment.

Kijk op de volgende pagina voor de handleiding en het resultaat!


Pagina 1/2