Tuinfanaten opgelet! Vanaf volgende week kun je weer VERNIEUWDE moestuintjes sparen bij de AH! Lees snel wat er nieuw is.

moestuin

Jazeker! Vernieuwde moestuintjes komen er aan!

Maarrr, er is meer! Albert Heijn zou Albert Heijn niet zijn als ze het niet nét even wat beter aanpakken. Alle dames en heren met groene vingers opgelet dus: vanaf volgende week kunnen we weer vernieuwde moestuintjes sparen bij de Albert Heijn.

Zoals we van vorig jaar gewend zijn worden de verschillende moestuintjes vanaf woensdag 7 maart bij de kassa verdeelt. Bij besteding van elke €15,- ontvang je een moestuintje.
Tot zover een bekend verhaal, maar Albert Heijn gaat de spaaractie nog wat groter uitzetten dan vorig jaar. Zo bleek tuinieren alles behalve kinderspel te zijn en daarom heeft Albert Heijn het volgende extra bij de spaaractie bedacht (vooral 3 is een mooie uitdaging ;-)):

1. Het Moestuinjournaal
Vanaf 7 maart kun je op de website http://www.ah.nl/moestuintje het wekelijkse ‘Moestuinjournaal’ bekijken. De website is nu nog niet online, maar vanaf woensdag dus wel. Naast het bekijken van het journaal kun je ook je vragen stellen aan echte vakmensen met veel verstand van tuinieren en aan andere ‘moestuinierders’.

2. Twintig verschillende tuintjes
Dat is natuurlijk wat we allemaal willen weten! Hoe zien de nieuwe tuintjes er uit? We kunnen verklappen: het zijn er 20 en bevatten in ieder geval komkommer, cherrytomaatjes, sperziebonen, radijs, broccoli en basilicum.
moestuin-1

3. Voor de echte professionals
Albert Heijn heeft ook voor de echte fanatiekelingen een uitdaging in 1 van de tuintjes gestopt: watermeloen. De watermeloen is erg lastig om te laten groeien en heeft heel wat extra aandacht nodig. Daarnaast duurt het ook langer en moet er veel water bij deze ronde dorstlesser om ‘m goed te laten groeien. Ga jij je er aan wagen of is dat een tuintje dat je liever weggeeft?

Heel veel plezier weer dit jaar met tuinieren. Wat smaakt er nou beter dan groente uit eigen moestuin?


Pagina 1/1