Als je nooit meer gele tanden wilt hebben dan moet je dit geweldige trucje gebruiken!

Gele tanden

Reken af met gele tanden dankzij deze waanzinnig handige oplossing

Het hebben van mooie tanden is toch iets wat de meeste mensen wel graag willen hebben. Je tanden zijn dagelijks zichtbaar, als je lacht, als je praat, je kunt er niet omheen.

Ze zijn je visitekaartje en laten een indruk bij iemand achter over je. Vrijwel iedereen wil ook mooie witte tanden hebben, dat is onderdeel geworden van ons schoonheidsideaal. Maar voordat we je daarmee gaan helpen willen we je ook graag eerlijk een spiegel voorhouden. Er is in principe namelijk niets mis met gele tanden. Sterker nog, ze bevatten zelfs meer glazuur waardoor ze sterker zijn dan hagelwitte tanden. Maar of je het ook mooi vindt, dat is natuurlijk iets anders.

Gelukkig is er een slimme manier waarmee je op een volledig natuurlijke manier je tanden weer wit kunt krijgen, ja zelfs als ze helemaal vergeeld zijn. Vergeet al die peperdure behandelingen om witte tanden te krijgen, behandelingen die de sterren van deze aarde vaak gebruiken voor hun zogenaamde “Colgate smile”. Dat kun jij ook, maar dan goedkoop en puur natuurlijk. Hoe je dat moet doen? Ontdek het op de volgende pagina!

Wat heb je nodig?

De truc zit hem in het gebruik van koolstofcapsules. Gebruik hiervoor dus koolstofcapsules en een aparte tandenborstel. Maak je tandenborstel eerst even nat en breek dan de capsules voorzichtig open in het midden en breng de inhoud voorzichtig aan op je tandenborstel. Leg er voor de zekerheid wel even iets onder.

Gele tanden 3

Op de volgende pagina leggen we verder uit wat je moet doen en we hebben een instructie video voor je!


Pagina 1/2