8 verbluffende verhalen van dieren die wraak namen op mensen

Een kameel bijt het hoofd van diens eigenaar af

Ben je de eigenaar van een kameel? Dan kun je maar beter goed voor het dier zorgen. Een man in India kwam daar in 2016 op een pijnlijke manier achter. Hij had het druk met gasten die hij thuis ontving en vergat dat zijn kameel nog buiten stond, in de brandende zon. Het dier stond daar de hele dag vastgebonden.

Toen de man de kameel ’s avonds los wilde maken, was het dier ontzettend boos. Zo boos, dat hij zijn eigenaar bij de nek greep, hem optilde en daarna op de grond smeet. Daarna kauwde de kameel op de nek van de man, tot het loskwam van het lichaam.

Tijger valt drie mannen aan nadat ze haar pesten

In een dierentuin is het makkelijk om tijgers te bekijken, maar zorg ervoor dat je de dieren niet pest. In een dierentuin in San Francisco bespotten de drie mannen Paul, Kulbir en Carlos een tijger. Het dier brak alleen los en viel de mannen toen aan. Eerst muntte ze het op Kulbir. Carlos probeerde de tijger af te leiden, maar werd daarna het doelwit. Het roofdier viel Carlos aan en verwonde hem fataal.

De tijger, die in de dierentuin de naam Tatiana had gekregen, volgde daarna het bloedspoor dat Kulbir had achtergelaten. Samen met zijn vriend Paul probeerde hij te ontkomen aan de tijger. Het mocht helaas niet baten. Ze viel Paul aan, maar werd daarna doodgeschoten door de politie.

In eerste instantie ontkenden de twee mannen dat ze de tijger hadden geplaagd, maar later bekenden ze dat ze haar inderdaad hadden uitgedaagd.

Lees meer wraakverhalen van dieren op de volgende pagina.