Action roept per direct dit product terug in verband met mogelijk verstikkingsgevaar

Action

Een productiefout kan desastreuze gevolgen hebben

In verband met een productiefout roept Action per direct een van haar producten terug. Het gaat om twee verschillende elektrische knuffels in de vorm van een hond en een teddybeer. Het blijkt dat kinderen kunnen stikken in de onderdelen van de knuffels.

Het product bevat meerdere productiefouten.

Knuffels

Onlangs heeft Action een productiefout ontdekt bij de Glow Puppy & Glow Teddy van het merk Miri Moo Loveables. Het blijkt dat de ogen van de Glow dieren makkelijk van het dier afgetrokken kunnen worden, dit kan leiden tot verstikkingsgevaar. Echter houdt het daar niet op. Elektrische kabels die in de dieren zitten verwerkt, kunnen ook voor verstikkingsgevaar zorgen.

Verpakking

Het product werd verkocht van februari 2017 tot en met 28 februari 2018. Klanten kunnen het artikel herkennen aan het artikelnummer: LUGA2AS/A & BATCH No. 76579. Deze code kan op de achterkant van de verpakking gevonden worden. Heb je de verpakking van het knuffeldier niet meer? Ga voor de zekerheid dan alsnog terug naar de winkel. 

Terugbrengen

Heb je de Glow Puppy of de Glow Teddy gekocht in eerdergenoemde periode? Dan raadt de budgetwinkel aan om het speelgoed niet meer te gebruiken. Gedupeerden kunnen de teddy of de puppy terugbrengen naar de winkel en krijgen hier het gehele aankoopbedrag retour. 

Action

Lees ook: Action krijgt er een hele grote concurrent bij!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: NVWA, Action/RMS Europe | Beeld: Action/RMS Europe