Ali viel bijna 50 kilo af dankzij het keto-dieet

keto-dieet

“Ik kon mijn kinderen niet meer bijhouden, nu kan ik dat wel”

Ali is 27 jaar, getrouwd, werkt als haarstylist en visagiste en heeft twee kinderen. Ze is dol op haar werk en haar kinderen. Iets waar ze – sinds ze veel afviel – nog meer van geniet. Zo deelt de visagiste met Women’s Health Mag dat ze voorheen niet achter haar dochter aan kon rennen en dat het ontzettend lastig voor haar was om de hele dag te staan op haar werk.

Ali is nu weer helemaal gelukkig.

Het begin

“Ik heb altijd al overgewicht gehad, maar op een gegeven moment had ik morbide obesitas”, vertelt de blondine aan het magazine. “Op mijn zwaarst was ik 123 kilo. Ik kon niet achter mijn dochter aan rennen. De hele dag staan op het werk deed me veel pijn en mijn enkels zwollen op.” Ali onthult dat ze vaak niet kon stoppen met eten als ze eenmaal was begonnen. “Soms at ik 6000 tot 8000 calorieën op een dag.”

Ommezwaai

In 2016 vond Ali dat het genoeg was. De stylist was in een winkel om een jurk te kopen. De verkoopster maakte het haar echter pijnlijk duidelijk dat er geen enkele jurk was die haar zou passen. “Ik ging naar huis en voelde me zo verdrietig.” Een paar weken later las Ali een verhaal over het keto-dieet en hoeveel dit dieet voor een andere vrouw had gedaan. “Ik begon dezelfde dag aan dat dieet.”

 

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2