Bijna iedereen houdt wel van chocolade! Wat ze nu voor positieve bijwerking hebben gevonden is fantastisch! Eet smakelijk!

Chocolade eten wordt alleen maar mooier

De vlag kan weer uit, want chocola blijkt weer eens ergens goed voor te zijn! In een eerder artikel lieten we jullie al weten dat chocola ook een wondermiddel is tegen hoesten. Vind je het interessant om dat ook te lezen? Dat artikel vind je hier.

Er is wetenschappelijk gezien al heel veel bekend over chocola en de werking ervan op ons lichaam, maar nu blijkt dat we de indianen opnieuw dankbaar mogen zijn voor de ontdekking van deze toverbonen, want het blijkt nu dat het ook goed is voor je geheugen!

Tot deze conclusie kwam niet een een fabrikant van chocoladerepen, maar de University of South Australia. Kijk, de geloofwaardigheid neemt direct toe! Het onderzoek laat zien dat mensen die het regelmatig eten mogelijk hierdoor hun geheugen verbeteren. Het zou goed zijn tegen de veroudering van ons brein en dat proces vertragen.

Dat is wat we willen horen toch? En nu maar hopen dat de cacao-industrie niet toevallig een van de financiers is, want zo niet dan kunnen we morgenochtend direct naar de winkel rennen om alvast wat nieuwe repen in te slaan! Lees op de volgende pagina verder over de onderzoeksresultaten.


Pagina 1/2