Zien: déze man is de gespierdste opa die we ooit hebben gezien

Je gelooft je ogen bijna niet

Natuurlijk geldt het niet voor iedereen, maar als we even alle ouderen over een kam scheren, gaan we er vaak vanuit dat niet alles meer even strak is. Is helemaal niet erg, hoort gewoon bij het ouder worden. Echter bewijst de 67-jarige Bill het tegendeel. Ook op oudere leeftijd kun je strak in je vel zitten.

De 67-jarige heeft een heuse sixpack, en hoe!

Twee uur per dag sporten

Bill Hendricks, een opa uit Dalles, is zeker niet het standaard beeld dat je voor je ziet als je denkt aan een oudere. Hij brengt twee uur per dag door in de sportschool en dat is zeker te zien. Bill heeft namelijk spieren waar je u tegen zegt.

Inspireren

De voormalig marinier probeert anderen ook te inspireren met zijn fitnessroutine en heeft heel wat volgers op Instagram. Op het sociale medium plaatst hij regelmatig kiekjes en filmpjes van zijn sportsessies en zo inspireert hij anderen om ook aan de slag te gaan. “Ik vond het een leuke mogelijkheid om mensen te motiveren om fit te blijven en om in vorm te komen”, vertelt hij aan Metro.

Voeding

Bill beschikt niet alleen over een ijzersterk sportschoolregime, maar ook houdt hij zich aan een streng voedingsschema. “Ik eet elke dag precies hetzelfde. Ik eet haver, omeletten, kip en salade.” Bill eet twee keer ontbijt en een kipsalade voordat hij aan de slag gaat in de sportschool, waar hij zes keer per week te vinden is.

Three weeks out, and getting more shredded. ??

Een bericht gedeeld door Bill Hendricks (@billh1950) op

Lees ook: Ongelofelijk, wat een verschil: vrouw (29) valt 115 kilo af en is totaal onherkenbaar

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Instagram Bill Hendricks