Het afslanksucces van deze sterren inspireert je om zelf ook af te vallen

Van Adele tot Queen Latifa en Chaka Khan!

Wanneer je goed in je vel wil zitten, dan kan het wellicht werken om een paar af te vallen. Helaas kan dit wel eens gepaard gaan met ups en downs. Soms gaat het moeizaam, heb je geen motivatie of merk je dat je manier van afvallen niet goed werkt. Wellicht dat de geheimen van deze sterren je kunnen helpen! Ook zij zijn met hun gezondheid bezig geweest en stralen als nooit tevoren. Lees gauw verder! 

1. Rebel Wilson

De actrice Rebel Wilson kennen we van Pitch Perfect als Fat Amy, of eigenlijk Fat Patricia. Omdat ze graag beter in haar vel wilde zitten, heeft ze een personal trainer en voedingscoach in de arm genomen. Door haar trainingsprogramma en gezond te eten, is Rebel al meer dan 18 kilo afgevallen. Wauw!

2. Susan Boyle

Ken je Susan Boyle nog? Met haar deelname aan Brittan’s Got Talent heeft ze vele harten veroverd. In haar carrière heeft ze al meer dan een miljoen platen verkocht, maar kreeg ze ook veel te maken met vooroordelen. De zangeres zat daardoor niet lekker in haar vel, en heeft ze haar dieet veranderd. Het kan natuurlijk voorkomen dat een dieet niet bij jou werkt. Door suiker en gebak af te zweren, is Susan maar liefst 20 kilo afgevallen.

3. Christina Aguilera

Na een stressvolle periode is zangeres Christina Aguilera beter voor zichzelf gaan zorgen. Door minder stress en meer tijd voor zichzelf, heeft ze namelijk beter op haar voeding gelet. Met het behulp van een koolhydraatarm dieet is de zangeres zo’n 20 kilo afgevallen. Meerdere sterren deden Christina na en gingen ook minderen met koolhydraten. Wat een resultaat!

4. Queen Latifah

De succesvolle actrice en zangeres Queen Latifa heeft ondertussen de vijftig aangetikt en ziet er nog steeds prachtig uit. Om beter in haar vel te zitten, traint ze al een tijdje bij privétrainer Jeanette Jenkins, die meer bekende sterren op haar naam heeft staan. Van haar kreeg Queen de tip om meer water te drinken. Dit maakte een groot verschil voor de zangeres want hierdoor is ze al 9 kilo afgevallen. Daarnaast houdt ze zich ook aan een voedingsplan.

Wil je de geheimen van anderen sterren lezen? Ga dan naar de volgende bladzijde!

[1/2]