Het is mogelijk om 200 calorieën per dag minder te eten met deze slimme truc! Je kunt afvallen zonder keiharde inspanning!

Afvallen

Met deze slimme truc eet je dagelijks 200 calorieën minder

Is het mogelijk om gewicht verliezen zonder jezelf af te peigeren in de sportschool of zonder jezelf uit te hongeren? In eerste instantie klinkt het als een onmogelijke opgave, maar het kan echt. Als je wilt kun je met relatief weinig inspanning maar liefst tweehonderd calorieën per dag besparen. En dan willen jullie natuurlijk graag weten hoe dat dan kan.

Amerikaans onderzoek dat is gepubliceerd in Journal of Human Nutrition and Dietetics heeft aangetoond dat door 1 procent meer water per dag te drinken, je simpelweg minder calorieën opneemt. Je kunt al snel tweehonderd calorieën per dag besparen als je minstens zeven glazen water per dag drinkt. Dat klinkt als een behoorlijke hoeveelheid water, toch?

Vergeet niet dat een normale werkdag in principe meer dan genoeg tijd biedt om die zeven glazen water op te kunnen drinken. Het lijkt al snel meer te zijn dan het in werkelijkheid is, dus zet jezelf eerst even over die gedachte heen. Nederlanders drinken namelijk gemiddeld al ruim vier glazen water. Het gemiddelde aantal is 4,6 glazen, oftewel zo’n 250 milliliter water. Lees meer over dit Amerikaanse onderzoek op de volgende pagina.


Pagina 1/2

Array