Drink dit simpele wonderdrankje en je valt direct in slaap

Slapen is een eitje met dit wonderdrankje

Niks is zo vervelend als niet kunnen slapen, je ligt maar te woelen en te draaien in je bed en het lúkt gewoonweg niet. Vroeger gaf je moeder je dan weleens een kopje warme melk. Het wonderdrankje dat we hier beschrijven is een soort melk 2.0. Het is superlekker en ook nog eens heel gezond door alle kruiden die erin zitten.

Drankje

Een plafonddienstje is iets waar niemand blij – en al helemaal niet uitgerust – van wordt. Hoewel je overdag een drukke dag hebt gehad, kan het soms alsnog voorkomen dat je ‘s nachts niet kan slapen. Je kunt er dan voor kiezen om een boek te gaan lezen of om even uit bed te kruipen, maar je kunt ook dit drankje maken. Mogelijk kun je daardoor makkelijker in slaap sukkelen.

Adoptgenen

Mensen met een koemelk-allergie kunnen de gewone melk vervangen door amandelmelk. Melk is hier namelijk niet het geheime ingrediënt, dat zijn de adoptgenen. De adopt-wat? Ja, wij hadden er ook nog nooit van gehoord, maar dit blijkt veel gebruikt te worden in de Chinese geneeskunde. Door adoptgenen kan je helder nadenken, ben je minder gestresst en wordt je immuunsysteem versterkt. Klinkt goed, toch?

Deze adoptgenen kan je krijgen in capsulevorm. Voorbeelden van adoptgenen zijn ginseng, rozenwortel en macapoeder.

Lees op de volgende pagina hoe je het drankje maakt.

Pagina 1/2