Thuis sporten? Doe eens een Mamma Mia of High School Musical workout

workout

Dit is zelfs leuk als je niet van sporten houdt 

Squatten terwijl je meezingt met Lay All Your Love On Me of dansen op We’re All in This Together: met de workouts van Emily Thorne wordt sporten een feestje! En het mooiste van alles: je hoeft jezelf niet naar de sportschool te slepen, de video’s zijn gewoon te bekijken op YouTube. Dus, trek je sportkleren maar snel uit de kast! 

Squatten op Mamma Mia hits

We vinden het heerlijk om uit volle borst mee te zingen of lekker te dansen op onze favoriete muziek. Waarom zouden we die muziek dan niet gebruiken voor een workout? Dat dacht Fitness YouTuber Emily Thorne ook. Op haar kanaal EmkFit maakt zij allerlei workouts op bekende muziek. Zo vind je er bijvoorbeeld een Mamma Mia HIIT (High Intensity Interval Training) workout van 25 minuten. Na de warming-up op Lay All Your Love On Me ga je dansen en squatten op Gimme Gimme Gimme en natuurlijk Dancing Queen, terwijl je ondertussen keihard meezingt. Een klein half uurtje later heb jij je benen en billen getraind en ben je waarschijnlijk flink vermoeid. Maar je hebt wél plezier gehad! 

Van High School Musical tot Lady Gaga 

Voor iedereen die (jeugd)herinnering wil ophalen, zijn de High School Musical workouts perfect. Emily heeft dans workouts gemaakt op de muziek uit alle delen van de populaire films. Daarnaast heeft de fitness influencer nog veel meer te bieden. Zo kun je kiezen voor een HIIT of dans workout op muziek van Lady Gaga, Britney Spears, One Direction, 80’s muziek of juist Broadway musical hits. Er is voor ieder wat wils! Zowel de beginnende als gevorderde sporter kan terecht op het kanaal van Emily. Dus, hijs jezelf in je sportkleding en zet je favoriete workout aan!

 

Lees ook: 10 tips om het beste resultaat uit je workout te halen

Bron: YouTube EmkFit | Beeld: Videostill YouTube