Met een wasknijper kun je meer doen dan alleen de was ophangen. Met dit geweldige trucje kun je allerlei pijntjes in je lichaam bestrijden!

Knijpers

Waar een wasknijper al niet goed voor is

De meeste mensen zullen niet voor elk kwaaltje direct daar de dokter gaan, het hebben van pijn hoort immers gewoon bij het leven. Ook als je al je hele leven sport dan ben je vast wel wat kwaaltjes gewend en meestal verdwijnen ze ook weer vanzelf, dus daar hoef je je meestal geen zorgen om te maken.

We ontdekten een hele slimme truc die je kan helpen om pijn weg te nemen met behulp van niets meer dan een wasknijper. Een truc die heel dicht bij acupunctuur ligt. Waarschijnlijk ben je nu wel nieuwsgierig naar wat we precies bedoelen.

Helen Chin Lui, een reflexologist, oftewel een medisch specialist in in oren en reflexen legt het uit: “elk oor staat in verbinding met je hele lichaam en dus ook met je zenuwstelsel.”
Uiteindelijk moet je het natuurlijk echt zelf ervaren en dat is gelukkig niet zo moeilijk.

Een wasknijper in je oor

Elk van deze zes punten staat in contact met bepaalde pijn in je lichaam. Als je op elke verschillende plek druk uitoefent kan het pijn verminderen. Lees verder op de volgende pagina!


Pagina 1/3