Boem is ho! Dit zegt je sterrenbeeld over je rijgedrag

Tweelingen

Tweelingen zijn geboren chauffeurs. Dit sterrenbeeld heeft weinig rijlessen nodig en slaagt veel sneller dan de andere sterrenbeelden. Volgens de astrologe zijn Tweelingen één van de betrouwbaarste bestuurders die er zijn. Ze vinden het ook leuk om te rijden en bieden zichzelf daarom ook graag aan als chauffeur of Bob.

Kreeft

Iemand die goed kan parkeren, is iemand met het sterrenbeeld Kreeft. Kreeften weten de beste plek om de auto neer te zetten en vinden geen enkele plek te moeilijk. Ze zijn voorzichtig en doen hun uiterste best om de auto schadevrij te rijden. En dat gaat ze vaak ook goed af!

Leeuw

Opgepast, want Leeuw komt eraan! Mensen met dit sterrenbeeld zijn de snelheidsduivels die je op de weg goed in gaten moet houden. Ze nemen de snelheidslimiet niet zo nauw en manoeuvreren moeiteloos overal doorheen. Door hun competitieve karakter slagen ze vaak in één keer voor het rijexamen.

Maagd

Sterrenbeeld Maagd heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Je ziet ze daarom ook graag in een elektrische auto rijden. Enne, je ziet ze dan niet in de bijrijdersstoel, maar altijd als bestuurder. Maagden vinden het namelijk hartstikke leuk om te rijden.

Weegschaal

Je hoort de Weegschaal vaak van een afstandje al aankomen. Hoe rustig ze ook lijken, in het verkeer gaan ze helemaal los. Maar liefst één op de tien van de ondervraagden geeft aan wel eens agressief te zijn in het verkeer. Dit is volgens Frank logisch te verklaren, en komt dit doordat ze snel hun geduld verliezen wanneer ze onrecht wordt aangedaan.

Schorpioen

Mensen met dit sterrenbeeld voelen situaties goed aan en nemen een weloverwogen keuze. Dit is ook terug te zien in hun rijstijl, en uit onderzoek blijkt dat Schorpioenen de minste schadeclaims indienen. Daarnaast maakt het Schorpioenen ook niet uit of ze een dure sportwagen of oude auto besturen. Dit vindt 91 procent van de ondervraagden.

Boogschutter

Sterrenbeeld Boogschutter is gemakkelijk in de omgang én op de weg. Ze worden niet boos als ze worden afgesneden en blijven altijd beleefd. Wat ook bijzonder is, is dat Boogschutters het minst vaak slachtoffer zijn van autodiefstal. Wat een geluk!

Steenbok

Mensen met dit sterrenbeeld nemen niet graag onnodige risico’s. Ze zijn voorzichtig in het verkeer en baseren hun keuze op basis van vertrouwen en veiligheid. Zo ook in welke auto ze rijden. Steenbokken rijden heel netjes in het verkeer en rijden bijna nooit sneller dan toegestaan.

Lees ook: Dit is jouw volgende vakantiebestemming volgens je sterrenbeeld

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash, Jan Baborak