Boem is ho! Dit zegt je sterrenbeeld over je rijgedrag

sterrenbeeld-rijgedrag

Klopt het?

Ben jij een brokkenpiloot, snelheidsduivel of spookrijder? Grote kans dat je soort rijgedrag met je sterrenbeeld te maken heeft. Naast je karakter en welke activiteit het beste bij jou past, staat er namelijk ook in de sterren hoe jij in het verkeer bent. Dit blijkt uit onderzoek van een Britse autoverzekeraar en de Engelse astrologe Debbie Frank. 

Onderzoek

Frank analyseerde de schadegegevens van 2000 Britten en vroeg de deelnemers naar zowel hun rijstijl als hun sterrenbeeld. En wat denk je? Hier is zeker een verband in te leggen. We zetten de sterrenbeelden en hun rijgedrag op een rijtje!

Waterman

Slecht nieuws voor de Waterman. Mensen met dit sterrenbeeld hebben namelijk de minste kans op gelijk te slagen voor hun rijexamen. Ze rijden vaak in auto’s in een opvallende kleur, maar houden deze niet altijd goed schoon. Een Waterman vindt uiterlijk namelijk niet belangrijk. Wel kan de Waterman een beetje egoïstisch uit de hoek komen en zullen ze nooit voorstellen om de Bob te zijn.

Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn autoliefhebbers en rijden bij voorkeur in een sportief model. Hoe duurder de auto, hoe beter. De auto ziet er daarnaast altijd spic en span uit en ze vinden het leuk om onderweg te zijn.

Ram

Oeps! Bijna één derde (28 procent) van de ondervraagde mensen met sterrenbeeld Ram houdt geen rekening met andere weggebruikers. Rammen zijn erg competitief en wil altijd in de beste auto rijden. Met hun opvliegerige en chaotische karakter is de kans groot dat ze soms te hard rijden, wat tot onveilige situaties kan lijden.

Stier

Uit onderzoek blijkt dat dit sterrenbeeld het vaakst schade heeft veroorzaakt bij een ongeval. Stieren zijn geen held in parkeren, maar dat heeft vooral te maken met hun koppige karakter. Stieren trekken altijd hun eigen plan, ook als dat een slechte route is.

Bekijk op de volgende bladzijde de andere sterrenbeelden!