Heb je vaak maag- of darmproblemen? Met dit drankje is dat zo opgelost!

Problemen met de spijsvertering zijn verleden tijd

Een ongelofelijk groot percentage heeft wel eens last van zijn of haar maag of darmen. Het kan je dagelijkse bezigheden erg in de weg zitten en het kan soms enorm pijn doen. Het kan dan raadzaam zijn om dit drankje eens te proberen.

Het geheim van het drankje zit ‘m in het hoofdingrediënt knoflook.

Spijsverteringsstelsel
Als je last hebt van je spijsvertering ben je zeker niet de enige. Een aandoening aan het spijsverteringsstelsel komt er vaak voor en kan verschillende oorzaken hebben. Waar de één slechts milde problemen ervaart, kan een ander zijn dag flink vergald zijn. Want de aandoening kan leiden tot darmkrampen, obstipatie, diarree, winden en boertjes. Natuurlijk kun je hier medicijnen voor krijgen, maar voordat je het doet kun je proberen de klachten te verzachten met dit natuurlijke drankje.

Knoflook
Knoflook staat al decennialang bekend als heilzaam; het werkt cholesterolverlagend, helpt bij de bestrijding van infecties, versterkt het immuunsysteem en bevordert de spijsvertering. Doe om het drankje te maken 500 milliliter melk, 5 teentjes gepelde en in stukjes gehakte knoflook, 250 milliliter water en 2 tot 3 eetlepels honing in een pannetje en breng dit aan de kook. Blijf koken en roeren totdat het mengsel gedeeltelijk is verdampt. Schenk het mengsel in een glas, voeg honing toe en drink het op. Je zult gauw van je klachten zijn verlost!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: archief | Beeld: archief