Heb je vaak maag- of darmproblemen? Met dit drankje is dat zo opgelost

Problemen met de spijsvertering zijn verleden tijd

Een ongelofelijk groot percentage heeft wel eens last van zijn of haar maag of darmen. Maag- en darmklachten zijn klachten die voortkomen uit het spijsverteringskanaal. De vervelende en vaak pijnlijke klachten kunnen je dagelijkse bezigheden erg in de weg zitten. Het kan dan raadzaam zijn om dit drankje eens te proberen. Dit drankje doet namelijk wonderen voor je spijsvertering en helpt tegen de maag- en darmklachten.

Het geheim van het drankje zit ‘m in het hoofdingrediënt knoflook.

Spijsverteringsstelsel

Als je last hebt van je spijsvertering ben je zeker niet de enige. Een aandoening aan het spijsverteringsstelsel komt er vaak voor en kan verschillende oorzaken hebben. Waar de één slechts milde problemen ervaart, kan een ander zijn dag flink vergald zijn. Want de aandoening kan leiden tot darmkrampen, obstipatie, diarree, winden en boertjes. Het is zelfs mogelijk dat door een klachten een specifieke aandoening of ziekte veroorzaakt wordt. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Prikkelbare darm syndroom (PDS)
  • Coeliakie (glutenintolerantie)
  • Colitis ulcerosa (ontsteking van de dikke darm)
  • Maag-darmzweer
  • Ziekte van Crohn

In geval van extreme klachten raden we aan om contact op te nemen met de huisarts. Hier kan een juiste diagnose worden vastgesteld en de juiste behandeling voorgeschreven worden. Komen de klachten af en toe voor en wil de je maag en darmen kalmeren? Probeer dan dit natuurlijke drankje eens!

Lees verder op de volgende pagina hoe je het drankje maakt en wat het voor je gezondheid doet.

Pagina 1/2