Verklaar de oorlog aan overtollig buikvet met deze geweldig makkelijke workout! Ga de strijd aan met vetrolletjes!

Overtollig buikvet bij vrouwen

Overtollig buikvet kun je effectief aanpakken

Vrijwel niemand houdt van overtollig buikvet, oftewel de welbekende vetrolletjes. De meesten vinden het niet alleen lelijk, maar het kan ook nog eens extreem gevaarlijk zijn! Wat de meeste mensen niet weten is dat dat gevaar geldt niet alleen voor mensen met een maatje meer, maar ook voor slanke mensen.

Ongeveer 70% van de westerse bevolking heeft tegenwoordig overgewicht of lijdt aan ernstig overgewicht, ook wel obesitas genoemd. Onderzoek heeft aangetoond dat overtollig vet in het lichaam, waar dan ook ongezond is, maar dat met name overtollig buikvet extra gevaarlijk is.

Het is dan ook niet voor niets dat de meeste mensen er graag vanaf willen, zowel omwille van het schoonheidsideaal als omwille de gezondheidsrisico’s. Een van de bekendste vormen van overtollig buikvet wordt in het Engels een “muffin top” genoemd. Dat is het vet dat boven je broek uitkomt. Dit willen de meeste mensen zien verdwijnen als sneeuw voor de zon en het liefst op een zo makkelijk mogelijke manier. Lees op de volgende pagina hoe je dat voor elkaar krijgt.


Pagina 1/2