10 verrassende manieren waarop je babyolie kunt gebruiken

Wij kopen meteen een flesje babyolie

Babyolie is een van die producten die niet alleen lekker ruiken, maar ook nog eens veelzijdig zijn. Niet zo gek dat er dan ook tig varianten van babyolie te verkrijgen zijn. Welke babyolie je ook gebruikt: hier kun je het allemaal voor gebruiken.

Kende jij deze trucjes al?

1. Mooiere manicure

Tijd om je nagels onder handen te nemen? Doe dan een beetje babyolie op een watje en met het watje langs je nagelriemen voordat je de lak op je nagels aanbrengt. Als je een beetje lak op je nagelriemen knoeit, kun je het er dankzij de babyolie makkelijk vanaf halen.

2. Ring van je vinger halen

Heb je een ring om je vinger geschoven die je er daarna niet meer afkrijgt? Geen paniek. Grijp je flesje babyolie en smeer een beetje olie rond de ring. Je kunt de ring daarna makkelijk van je vinger krijgen.

3. Verleng de levensduur van je showergel

Voeg een beetje babyolie toe aan je showergel en mix dit. Niet alleen is je huid na het douchen nog zachter, maar je kunt ook langer met je douchegel doen. Win-win!

4. Maak je huid zachter

Heb je droge hielen en/of hielkloven? Babyolie kan je daar wellicht vanaf helpen. Smeer voor het slapengaan een beetje olie op je hielen en doe sokken aan. De babyolie werkt voedend en maakt je huid zacht. De volgende dag voelen je voeten een stuk zachter aan.

5. Make-up remover

Lukt het niet om je mascara goed te verwijderen? Druppel dan een beetje babyolie op een wattenschijfje en wrijf voorzichtig met het watje over de overgebleven make-up. De mascara komt er meteen vanaf!

Lees nog meer tips op de volgende pagina.

Pagina 1/2