4 sterrenbeelden die stiekem meer van dieren dan van mensen houden

Zit jouw sterrenbeeld ertussen?

Ben jij die persoon die iedere kat op de hoek van de straat een aai over z’n bol geeft, op een feestje alleen aandacht heeft voor de hond des huizes en het liefst met je huisdier in bed slaapt? Dan is er een grote kans dat je tot een van deze sterrenbeelden behoort.

Stier

Voor Stieren is warmte en huiselijkheid enorm belangrijk in het leven. Daarom is een huisdier voor hen een perfecte aanvulling op het gezin of huishouden. Ze willen alles doen voor hun hond, kat of parkiet, omdat ze weten hoeveel liefde ze ervoor terugkrijgen.

Kreeft

Kreeften zijn enorm gevoelig en liefdevol, en dieren voelen dit als geen ander aan. Niet zo gek dus dat Kreeften niet alleen gek zijn op dieren, maar dieren ook op hén. Kreeft cijfert zichzelf nogal eens weg omdat het sterrenbeeld liever voor anderen zorgt. Ze brengen hun tijd het liefst zoveel mogelijk thuis door, waardoor ze de ideale baasjes vormen voor gezellige viervoeters.

Weegschaal

Weegschalen zijn aanhankelijke en hartelijke personen die werkelijk ieder dier dat ze tegenkomen, onmiddellijk in hun hart sluiten. Andersom gebeurt precies hetzelfde, omdat dieren zich vanwege de zachtaardige en geduldige aard van dit sterrenbeeld, zich meteen op hun gemak voelen bij de Weegschaal. Bovendien houdt een Weegschaal er niet van om alleen te zijn, en biedt een huisdier daarvoor de perfecte uitkomst.

Steenbok

Steenbokken hebben een nogal eigenwijze aard, waardoor ze met bepaalde mensen regelmatig kunnen botsen. Bij dieren hebben ze dat niet, waardoor ze liever hun tijd met een paard, konijn of hond doorbrengen. Steenbok is het perfecte voorbeeld van een sterrenbeeld dat liever vriendschappen met dieren, dan met mensen zou hebben.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zijn de beste hondenbaasjes

Bron: Libelle | Beeld: Pexels