Een 5 jarige maakt deze foto van zijn moeder. Wij kregen een brok in onze keel, heel herkenbaar dit verhaal!

Dit verhaal is heel herkenbaar!

Moeders kunnen het op sommige momenten heel zwaar hebben, veel vrouwen zullen dit herkennen. Het verhaal achter deze foto gaf ons een brok in de keel.

Toen deze moeder de foto zag die haar 5 jarige kind van haar maakte in de douche kreeg ze zelf een brok in haar keel. Vooral het moment dat zo herkenbaar is. Het is een stukje moederschap waar niemand je op kan voorbereiden. Je kleine baby die hopeloos ziek en verdrietig is raakt je heel diep. Iedere traan van de kleine raakt je diep van binnen. Alle moeders maken dit mee.

Deze moeder had dagen niet geslapen en zat aan de grond. Maar zoals alle moeders doen ging ze door. Op een ochtend was de kleine helemaal overstuur en van slag. Ze gingen samen onder de warme douche en na een paar minuten was de kalmte teruggekeerd. Op dat moment komt haar 5 jarige met de telefoon aangelopen en maakt zijn eerste foto. Een prachtige foto!

Na lang wikken en wegen heeft ze hem toch online gezet. De boodschap is helder, voel je niet alleen en verloren. Geef jezelf een opkikker en een dikke like! Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.