Oeh! Bij Action scoor je nu deze spotgoedkope retro mini oven

retro mini oven

Hebben!

Van een handige gadget die ervoor zorgt dat je je sleutels nooit meer kwijt bent, tot luxe kerstballen voor een spotprijsje. Action has it all! En ook dit keer is er weer een geweldig nieuw item aan het assortiment toegevoegd. De winkelketen heeft nu namelijk deze schattige en compacte gadget een charmante retro twist die je gewoon wíl hebben!

Perfect voor wat kleinere keukens

Het hebben van een oven thuis is natuurlijk ontzettend handig. Je kunt er een breed scala aan gerechten in bereiden zonder al te lang in de keuken te staan. Maar sommige keukens bieden nou eenmaal beperkte ruimte, waardoor een reguliere over nét te veel ruimte inneemt. Action biedt nu de perfecte oplossing met haar schattige mini-oven in een retro jasje! Dit compacte apparaat neemt bijna geen plek in beslag en is daardoor een ware uitkomst voor in de wat kleinere keuken.

Action beschrijft de oven als volgt: “Deze mintgroene retro oven is een echte blikvanger en geeft je keuken net dat beetje extra. Met zijn afmetingen van 34 x 34 x 34 cm en een gewicht van slechts 4,7 kg, is deze kleine oven perfect voor elke keuken, van studentenwoningen tot de meest stijlvolle keukens.” Perfect, toch?!

Beeld: Action

Veelzijdig apparaat

Deze oven is veelzijdig en biedt de mogelijkheid om veel verschillende soorten gerechten te bereiden. Pizza, broodjes, friet en pizza, het kan allemaal in de retro oven van Action. Door het compacte formaat en het snoer van 75 centimeter is hij ideaal om op kantoor, op de camping, of zelfs in kleine studentenwoningen te gebruiken.

De oven is uitgerust met dubbel glas, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van warmte. De temperatuur gaat van 80°C tot 230°C. Met de handige timer kun je de tijd instellen op maximaal 60 minuten. Daarnaast beschikt de oven over een ingebouwd lampje dat automatisch uitschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. De oven is verkrijgbaar in een mintgroene uitvoering, maar daarnaast ook in het zwart.

En het beste van alles is dat deze mini-oven zeer betaalbaar is, met een prijskaartje van slechts €69,95. Houd er rekening mee dat de oven alleen online verkrijgbaar is, dus wees er snel bij om dit handige apparaat te bemachtigen!

Lees ook: De ijsklontjes van de McDonald’s gaan viraal op TikTok om déze reden

Bron: Action | Beeld: Pexels