Even gluren: dit is het állerduurste huis dat momenteel op Funda staat

Voor 15,7 miljoen is-ie van jou

Een huis met centrale verwarming, een wc die zich in een andere ruimte bevindt dan de douche en een keuken met in ieder geval vier gaspitten. Veel mensen zijn daar al blij mee. Natuurlijk kan er altijd een schepje bovenop gedaan worden. Of tien schepjes, zoals zeker het geval is bij het allerduurste huis dat momenteel op Funda te koop staat.

Krijg daar de hypotheek maar eens voor rond.

Klein Bentveld

In Aerdenhout, een plaatjes dat zich in de gemeente Bloemendaal bevindt, staat het huis dat momenteel voor een nogal hoog bedrag op Funda te koop staat, 15.700.000 euro om precies te zijn. Degene die dit luttele bedrag wel even kan ophoesten, krijgt daar natuurlijk wel wat voor terug. Zo bestaat de woning, die Klein Bentveld wordt genoemd, uit 37 kamers, waaronder een wijnkelder en een bibliotheek waar je u tegen zegt.

Extraatjes

Denk je aan een luxe huis? Dan denk je vaak ook aan een zwembad, een tennisbaan, een kunstgrasveld, een grote tuin en een prachtig tuinhuis. Ook over deze faciliteiten beschikt Klein Bentveld, maar deze moeten uiteraard ook onderhouden worden. Wil je je intrek in Klein Bentveld doen en graag iemand huren om de tuin bij te houden? Dan kun je de tuinman ook zijn eigen plekje bieden. Klein Bentveld is namelijk ook voorzien van een dagverblijf voor de tuinman. Hier kan de tuinman gebruik maken van een keukenblok en een eigen toilet.

Benieuwd hoe Klein Bentveld eruit ziet? Bekijk hieronder dan enkele foto’s.

Meer foto’s bekijken? Ga dan naar de website van Funda.

Lees ook: Huisje op Funda blijkt ware hofzaal. Moet je de binnenkant eens zien!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Funda | Beeld: Funda